Jag som äger och driver Art of Beauty Västerås heter Vanessa och jag är en auktoriserad hudterapeut med internationell certifiering via Cidesco, samt fransstylist under utbildning.


Jag utbildade mig till hud- och spaterapeut på Gildaskolan i Stockholm, och har även gått flera mindre kurser såsom Blomdahls medical earpiercing, Scratch Brush on System -nagelreparation, konstnaglar, soak off gel lack m.m.

Fransstylist utbildning har jag nyligen påbörjat hos Lashtag

(Lash & Brows) i Västerås.Jag är även medlem i SHR, (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) vilket innebär att jag har en gedigen utbildning,  fortbildar mig inom yrket, och utför professionella behandlingar, samt att jag arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.


I Sverige finns det tyvärr ingen lag som säger att man måste ha en utbildning för att kalla sig hudterapeut, så genom ditt val att gå till en salong med medlemmar i SHR, kan du vara säker på att du får hjälp av en person som gått en högkvalitativ utbildning och du hjälper även till att säkra branschen.


Tack för att du gör ett medvetet val !Art of Beauty Västerås använder produkter från Esse Probiotic Skincare, BCL SPA och Gilda Cosmetic.

Esse produkter är eco cert, vegan, beauty without cruelty och fairtrade. Vissa av dem innehåller till och med levande probiotika! Kanonbra med andra ord.

Nagelbehandlingar utförs med produkter från REQ, Nailsystems & Scratch.

Öronhåltagning sker med Blomdahls produkter, som är snälla mot huden och allergivänliga.


Vill du läsa mer om SHR, Gilda, Esse, BCL SPA & Blomdahl, kan du klicka på bilderna här bredvid.


Godkänd för F-skatt.

Vanessa Loeper


Auktoriserad hudterapeut


Siggesborgsgatan 5 72226 Västeråsinfo@artofbeauty.se