I salongen hittar ni mig, Vanessa, och min hund Falcon.

Falcon är en Eurasier hane, född i januari -19. Han är lugn och snäll, och mycket förtjust i  alla våra kunder.

Jag är en auktoriserad hudterapeut med internationell certifiering via Cidesco, samt fransstylist under utbildning.


Jag utbildade mig till hud- och spaterapeut på Gildaskolan i Stockholm, och har även gått flera mindre kurser såsom Blomdahls medical earpiercing, Scratch Brush on System -nagelreparation, konstnaglar, soak off gel lack m.m.

Fransstylist utbildning har jag påbörjat hos Lashtag.Jag är även medlem i SHR, (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) vilket innebär att jag har en gedigen utbildning,  fortbildar mig inom yrket, och utför professionella behandlingar, samt att jag arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.


I Sverige finns det tyvärr ingen lag som säger att man måste ha en utbildning för att kalla sig hudterapeut, så genom ditt val att gå till en salong med medlemmar i SHR, kan du vara säker på att du får hjälp av en person som gått en högkvalitativ utbildning och du hjälper även till att säkra branschen.


Tack för att du gör ett medvetet val !Art of Beauty Västerås använder produkter från Esse Probiotic Skincare & Annas Tvåleri.

Esse produkter är eco cert, vegan, beauty without cruelty och fairtrade. Vissa av dem innehåller till och med levande probiotika! Kanonbra med andra ord.

Annas Tvåleri drivs av fantastiska Anna som tillverkar sina tvålar för hand från grunden, med naturliga och ekologiska råvaror. Eftersom hon bor på Gotland använder hon självklart så mycket gotländska råvaror som möjligt. Visst är det underbart?! 

Nagelbehandlingar utförs med produkter från RE-Q & Nailsystems.


Vill du läsa mer om SHR, Esse, Annas Tvåleri & Blomdahl, kan du klicka på bilderna här bredvid.


Godkänd för F-skatt.